ford-alan-mulally

Apar primii candidati pentru postul de CEO la Microsoft

Așa cum era evident, locul de CEO al Microsoft, rămas vacant după anunțul lui Steve Ballmer, conform căruia se va retrage în termen de cel mult un an, este motiv de discuții aprinse. Și, deși după preluarea de către Microsoft a diviziei de mobile a Nokia, Stephen Elop părea să fie în pole-position pentru acest scaun, iată că lupta nu va fi deloc ușoara pentru el.

Așa cum era evident, locul de CEO al Microsoft, rămas vacant după anunțul lui Steve Ballmer, conform căruia se va retrage în termen de cel mult un an, este motiv de discuții aprinse. Și, deși după preluarea de către Microsoft a diviziei de mobile a Nokia, Stephen Elop părea să fie în pole-position pentru acest scaun, iată că lupta nu va fi deloc ușoara pentru el.

Se pare că o parte din investitorii de top ai Microsoft vehiculează destul de vehement nume care se vor găsi cel puțin pe lista scurtă a posibililor candidați, cele mai rostite nume fiind cele ale lui Alan Mulally, CEO la Ford Motor Company și al lui Mike Lawrie, CEO la Computer Sciences Corporation. Ambii având în cariera lor ascensiuni uimitoare la cârmele companiilor pe care le conduc.

Cititi mai multe pe www.mobzine.ro 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Rezultate admitere sesiunea de toamna, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi – Centrul de Studii Europene

URMĂTORUL ARTICOL

Specialistii ieseni din sanatate nu au ezitat sa se alature colegilor de breasla din intreaga tara. S-a obtinut aprobarea din partea Jandarmeriei pentru ca miercuri, 120 de persoane sa fie prezente in fata Ministerului Sanatatii

Ultimele știri de la Economic