ApaVital isi va extinde serviciile in afara judetului Iasi! Vezi detalii

 

 

 

Asociatia Regionala a Serviciilor de Apa si Canal Iasi (ARSACIS), structura care gestioneaza serviciile de apa si canal in municipiul Iasi, dar si in cea mai mare partea a comunelor din Iasi, va depasi la finele acestei saptamani pragul de 100 de administratii locale deservite.

ApaVital, operatorul care deserveste ARSACIS, isi va extinde serviciile pentru prima data in afara judetului. Consiliul Local urmeaza sa aprobe aderarea la ARSACIS a inca sase administratii locale, patru din Iasi si doua din Neamt. 

 

„Comunele Cucuteni, Motca, Todiresti si Harmanesti, din judetul Iasi, respectiv Timisesti si Doljesti din judetul Neamt, ar urma sa devina membri cu drepturi depline in asociatie, o decizie in acest sens urmand a fi luata vineri de plenul CL al municipiului. Per total, ARSACIS va deservi 101 unitati teritorial administrative de pe raza a doua judete”, au precizat oficiali din cadrul municipalitatii.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! S-a dat startul la procedura de contractare a serviciilor unui artist plastic pentru realizarea busturilor furate din Parcul Copou

URMĂTORUL ARTICOL

Inspectoratul General al Politiei Romane: „Un politist iesean a refuzat o spaga de 500 lei”

Ultimele știri de la Actualitate