Apropiat al lui Băsescu, previziune sumbră pentru Elena Udrea

Traian Băsescu ar face bine să-ţi respecte poziţia de fost preşedinte şi să nu se mai implice în politică, iar Elena Udrea va ieşi din viaţa politică în 2016. Acestea sunt opiniile lui Gheorghe Falcă, primarul Aradului şi finul lui Traian Băsescu.

Convins că Traian Băsescu și-a câștigat un rol pozitiv în istorie, Gheorghe Falcă e de părere că fostul șef al statului nu ar mai trebui să fie implicat în politică. „Aș vrea ca domnul Băsescu să nu se implice în politică. Vă pot spune că dacă nu se implică în politică și dacă va da un interviu o dată la șase luni, acel interviu va clătina clasa politică. Va crește foarte mult în credibilitate în următorii ani dacă își va respecta poziția de fost președinte. Dacă va intra într-un partid politic, încep jocurile politice”, este de părere primarul Aradului.

Gheorghe Falcă este mult mai intransigent cu fosta colegă de partid, Elena Udrea, despre care spune că va ieși din viața politică în mai puțin de doi ani. „A făcut o mare greșeală prin faptul că a rupt, să zicem, o parte din PDL și în curând, când își va termina mandatul în 2016, o să dispară din viața politică. La fel şi partidul pe care îl conduce astăzi (n.r.-PMP) pentru că nu va intra în Parlament”, este previziunea finului lui Traian Băsescu, într-un interviu pentru Look Plus, potrivit citynews.ro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste proasta pentru soferi. Reincep ninsorile

URMĂTORUL ARTICOL

Bomba! Cum il cheama pe baietelul Antoniei

Ultimele știri de la Zvonuri din targ