Artistii si fotografii sunt invitati sa participe la Backlight Photo Festival 2014 ce va avea loc in Tampere, Finlanda, in septembrie 2014

 

 

 

Artistii si fotografii sunt invitati sa participe la Backlight Photo Festival 2014, ce va avea loc in orasul si regiunea Tampere din Finlanda, in septembrie 2014.

 

Folosindu-se de diverse practici, Backlight Photo Festival 2014 isi propune sa exploreze fortele si legaturile care incheaga societatile, comunitatile, familiile, prietenii sau care, din contra, le determina dezintegrarea. Atentia noastra se indreapta catre fenomenul solidaritatii intre popoare (si lipsa lui), care aduce in discutie nu doar responsabilitatea individuala, dar si pe cea colectiva.

 

 

Deadline: 15 martie, ora 12:00 pm (ora Europei Centrale);

 

Conditii: Sunt invitati sa participe toti fotografii si artistii foto. Nu exista restrictii in ceea ce priveste varsta sau nationalitatea participantilor. De asemenea, sunt acceptate si participarile colective.

 

Nu exista costuri asociate participarii la Backlight Photo Festival 2014.

 

vreau.altiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! S-a dat startul la inscrieri in competitia Tara lui Andrei 2014! Inscrierile se fac pana pe 16 aprilie. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Inchisoare pe viata pentru cel mai sadic pedofil din Iasi! Vezi detalii cutremuratoare

Ultimele știri de la Eveniment