ULTIMĂ ORĂ:

Asociatiile de proprietari si locatari din Iasi vor avea un Centru de Consiliere incepand cu luna mai! Vezi detalii

Asociatiile de proprietari si locatari din Iasi vor avea un Centru de Consiliere incepand cu luna mai! Vezi detalii
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Pentru a restabili ordinea in activitatea de administrare a locuintelor, municipalitatea va organiza reuniuni de informare pentru membrii asociatiilor de proprietari si locatari.

Viitorul Centru de Consiliere a Asociatiilor de Proprietari îsi va desfasura activitatea în interiorul Punctului Termic 9 Cantemir si va fi inaugurat în cursul lunii viitoare.

Aici se vor stabili subiecte de interes pentru membrii asociatiilor de proprietari pe care sa le dezvolte în comun în asa fel încât, odata cu lansarea acestui centru, sa fie organizate reuniuni tematice de informare pentru presedinti, administratori, cenzori etc. „Aceste reuniuni de informare vor fi tinute alternativ, în functie de specializare, de Primarie, Operatorul de Termoficare, ANRSC, firmele de repartitoare de costuri si firmele de administrare imobile. Reprezentantii Comitetului Operational pentru Serviciul Public de Termoficare vor pune la dispozitia centrului de consiliere a asociatiilor de proprietari materiale, documente, instrumente utile în actiunile de sprijinire a iesenilor care locuiesc la bloc”, precizeaza oficialii Primariei Iasi.

 

bzi.ro