ULTIMĂ ORĂ:

Astazi (14.12.2013) Ceahlaul va intalni Steaua pe teren propriu. Meciul va incepe la ora 20.45 si va fi transmis de Antena 1

Astazi (14.12.2013) Ceahlaul va intalni Steaua pe teren propriu. Meciul va incepe la ora 20.45 si va fi transmis de Antena 1
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

După ce a ieşit din Liga Campionilor, Steaua se concentrează acum pe întrecerea internă. Roş-albaştrii vor face o deplasare extrem de grea, la Piatra Neamţ.

Preşedintele moldovenilor, Gheorghe Ştefan, este conştient că gruparea din Ghencea va veni sub Pietricica extrem de determinată, dar mărturiseşte că se teme ca nu cumva prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul de sâmbătă să influenţeze rezultatul final.

 

„Va fi un meci greu cu Steaua, ei au declarat că e mai important meciul cu noi decât cel din Champions League. Steaua are lot foarte puternic, în mod normal prima şansă e a lor, dar în fotbal totul este posibil.

 

În meciul tur, primul gol al Stelei a fost din offside, iar în minutul 89 am avut penalty neacordat şi ne-au bătut cu 2-1. Îmi doresc să nu se mai întâmple asta, sperăm la un arbitraj corect.

 

Sezonul acesta am adunat multe puncte pe teren propriu. Noi am vrea să demonstrăm ca Steaua nu va avea meci uşor. S-a mai întâmplat să batem pe Steaua, chiar dacă valoric erau mai buni”, a declarat Gheorghe Ştefan, la DolceSport.

 

Partida Ceahlăul – Steaua se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45 si va fi transmis de Antena 1