Astazi au avut loc trei cutremure!

Numarul cutremurelor creste de la o zi la alta. Astazi nu mai putin de trei cutremure au avut loc, doua cu epicentrul in judetul Buzau, si unul in judetul Vrancea.
Cutremurul de 3,2 grade s-a produs la ora 11.00, la adâncimea de 130 de kilometri şi a avut epicentrul în judeţul Buzău. Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt: Covasna (41 de kilometri), Râmnicu Sărat (47 de kilometri), Focşani (52 de kilometri), Târgu Secuiesc (55 de kilometri) şi Buzău (56 de kilometri).

Tot în judeţul Buzău s-a produs şi cutremurul de 2,6 grade, acesta fiind înregistrat la ora 08.48, la adâncimea de 96 de kilometri. Oraşele apropiate de epicentrul seismului sunt: Râmnicu Sărat (29 de kilometri), Focşani (38 de kilometri), Buzău (45 de kilometri), Mărăşeşti (53 de kilometri) şi Covasna (58 de kilometri).

Cel de-al treilea cutremur, cu magnitudinea de 2,7 grade, s-a produs în judeţul Vrancea, la ora 06.25, la adâncimea de 87 de kilometri. Oraşele apropiate de epicentrul seismului sunt: Covasna (38 de kilometri), Focşani (44 de kilometri), Târgu Secuiesc (49 de kilometri), Râmnicu Sărat (50 de kilometri) şi Mărăşeşti (51 de kilometri), conform mediafax.ro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Se cauta solutii pentru reorganizarea Institutului Cantacuzino

URMĂTORUL ARTICOL

Colegiul National Iasi: 187 de ani de dainuire. Performanta prin asumarea traditiei

Ultimele știri de la Eveniment