Atentie! Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) va distribui inca 3.000 de tichete pentru persoane fizice, in cadrul Programului Rabla 2013, incepand de joi 14 noiembrie

 

 

 

PROGRAMUL RABLA 2013: Repartizarea tichetelor valorice se va realiza în funcţie de numărul maşinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judeţene, conform statisticilor realizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor. De asemenea, distribuirea acestora se face în mod egal între punctele de lucru aparţinând colectorilor validaţi din judeţul respectiv.

 

 

Proprietarul unui autovehicul uzat care vrea să obţină tichetul valoric de 6.500 de lei pentru casarea acestuia trebuie să se înscrie la un colector validat şi să obţină certificatele de distrugere, de radiere şi tichetul în maxim 10 zile.

 

Cei care doresc să-şi achiziţioneze un autovehicul nou şi deţin un tichet valoric, îl pot depune la producătorul/dealer-ul auto acceptat în program, până la data de 20 decembrie 2013. Nota de înscriere pentru achiziţionarea unui autovehicul nou de la un producător/dealer validat este valabilă până la data de 23 decembrie 2013. 

 

Persoanele fizice care doresc să participe în cadrul Programului Rabla 2013 pot accesa site-ul www.afm.ro, la secţiunea aferentă programului, unde pot consulta lista colectorilor validaţi, precum şi cea a producătorilor/dealerilor autorizaţi să participe în anul 2013 la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

 

În acest an, se utilizează un singur tichet valoric, de 6.500 de lei, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou. Tichetul este transferabil.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un politist din Vaslui a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost lovit de un sofer beat. Barbatul era aproape in coma alcoolica, dar a reusit sa fuga de la locul accidentului

URMĂTORUL ARTICOL

Cutremurator! Un barbat din localitatea vasluiana Protopopesti, a fost arestat preventiv pentru viol, dupa ce a fost prins în flagrant de catre polisisti, in timp ce abuza sexual o tanara cu grave afecţiuni medicale

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in