Atentie! Angajatii RATB ameninta cu proteste generale in zilele de 26 si 27 martie 2014! Vezi detalii

 

 

 

Preşedintele Sindicatului Lucrătorilor RATB – URAC, Alexandru Mihalache, a declarat că în 26 şi 27 martie se va opri activitatea angajaţilor RATB, iar 500 de vehicule nu vor circula între orele 6.30 şi 8.30, potrivit Mediafax.

 

 

Alexandru Mihalache a declarat că sindicaliştii sunt nemulţumiţi de „jaful din RATB, de salariile nesimţite ale şefilor”, dar şi de starea tehnică precară a vehiculelor din dotare şi lipsa pieselor de schimb şi punerea în pericol cu bună ştiinţă a siguranţei circulaţiei şi a publicului călător.

 

El a mai spus că angajaţii RATB sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu s-a semnat un nou Contract Colectiv de Muncă, şi, dacă nu se va semna, nu exclude declanşarea unei greve generale, ceea ce înseamnă oprirea totală a activităţii.

 

Aproximativ 4.000 de salariați din transporturi și servicii publice din București și din țară au protestat, la mijlocul lunii septembrie 2013, în Piața Victoriei, fiind nemulțumiți, în principal, de imposibilitatea negocierii contractelor colective de muncă.

 

Sindicaliștii de la Metrorex și RATB ar fi trebuit să participe, pe 14 și 15 octombrie 2013, la o grevă de două zile, însă acțiunea revendicativă a fost suspendată după negocierile purtate la Ministerul Transporturilor, potrivit Agerpres.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Asociatia Tineretul ONU – Filiala Iasi organizeaza in perioada 1-18 martie prima etapa a concursului Olimpiada ONU in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Bacau si Vaslui. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Tragedie! O femeie de origine romana a murit, iar alte doua sunt in stare grava dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat intr-un copac, in apropierea orasului Ferrara, in nordul Italiei

Ultimele știri de la Actualitate