Atentie! ANM a emis o avertizare joi dimineata (17.04.2014) de cod portocaliu pentru mai multe judete

 

 

 

COD PORTOCALIU emis de ANM, între orele 08:00 si 11:00,  în cea mai mare parte a judeţelor Mehedinţi, Gorj, jumătatea nordică a judeţului Dolj, local în judeţul Vâlcea şi în extremitatea estică a judeţului Caraş-Severin.

Se vor semnala ploi abundente – în intervalul atenţionat va continua să plouă şi se vor înregistra cantităţi de apă în jur de 15 – 20l/mp, în zonă acumulându-se până la ora 08 cantităţi de apă în jur de 50 l/mp. Ploile vor fi asociate cu intensificări temporare ale vântului de peste 50…60 km/h.

 

COD GALBEN DE VÂNT. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi dimineaţă o atenţionare nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru arii extinse din judeţul Teleorman, sudul judeţelor Argeş şi Dâmboviţa, vestul judeţului Ialomiţa, dar şi pentru sudul şi estul judeţului Buzău, valabilă până la ora 12,00.

 

Conform atenţionării postate pe site-ul ANM, între orele 6,00 şi 12,00, în zonele menţionate se vor semnala intensificări ale vântului, ce vor atinge local 55-65 km/h.

 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore.

 

Meteorologii au emis, luni, şi o informare valabilă începând cu data de 15 aprilie, ora 3.00, până în data de 17 aprilie, ora 15.00. În acest interval sunt aşteptate ploi abundente, lapoviţă şi ninsoare, iar vremea se va răci accentuat.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Returul eternului derby! Meciul Dinamo – Steaua se va juca astazi (17.04.2014) pe Arena Nationala de la ora 20.30. Meciul va fi transmis in direct de ProTv si va hotara cine va juca in finala Cupei Romaniei

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Iata cateva sfaturi legate de produsele traditionale de Paste pe care le cumparati – oua, miel, cozonac

Ultimele știri de la Actualitate