Atentie! Ceaiul alb te ajuta sa scapi de kilograme

 

 

 

Ceaiul alb lupta impotriva formarii de celule grase, deoarece este mai putin supus prelucrării decat ceaiul negru sau verde.

 

 

Cu prelucrarea minima, răman mai multe substanțe nutritive și oligoelemente care contribuie la pierderea in greutate. Pană în prezent, ceaiul alb este produs în două locuri în lume, astfel încat se explică prețul ridicat. Mai mult decat atat, colectarea de frunze din acest soi de ceai poate fi doar cateva ore in doua zile pe an. 

 

Dacă data și ora colectarii nu este respectata, cultura este pierduta. Organic ceaiul alb este foarte util: are un efect pozitiv asupra sistemului hematopoietic, intareste sistemul imunitar, regleaza metabolismul si sistemul cardiovascular, incetineste imbatranirea pielii. Este util pentru cei care au probleme respiratorii cauzate de un nivel ridicat de vitamina D, este util pentru persoanele cu probleme de băut, în circulația sangelui la nivelul picioarelor. 

Ceaiul alb este util ca o băutură bogată în fluor, care previne formarea de piatra dentara. Spre deosebire de alte ceaiuri, ceaiul alb nu este preparat cu apă clocotită, ci cu temperatura optimă pentru fabricarea berii, de pană la 80 de grade. 

 

Daca sunteti un fan al ceaiului negru sau verde, atunci va fi dificil sa evaluati imediat beneficiile ceaiului alb pentru pierderea în greutate, deoarece vă va da un sentiment de băutura tare, deși conține multe substanțe nutritive.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Afla totul despre hipertensiune si valorile normale ale acesteia

URMĂTORUL ARTICOL

Iata care sunt cele mai bune ceaiuri impotriva durerii de cap

Ultimele știri de la Sanatate