cinema

Atentie! Cinematograful din Pascani ar putea fi redeschis

 

 

 

Actuala conducere interimara a Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” are in vedere o serie de proiecte noi pentru institutia culturala. Pe langa acestea, Danilea Calistru are in vedere si redeschiderea cinematografului de la Pascani.

„Mi-as dori sa redeschid pentru pascaneni cinematograful. Nu stiu ce s-a intamplat in trecut, care a fost motivul real pentru care s-a inchis, in schimb imi doresc sa ruleze din nou filme. Eu voi face propuneri celor de la Consiliul Local. Din cate am inteles costa destul de mult sa achizitionezi aparatura pentru infiintarea unui cinematograf”, a precizat directorul interimar al Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani. Cert este ca nici macar actuala conducere interimara  a institutiei nu pare sa fie interesata cu adevarat de acest proiect. Practic, aceasta idee este venita pentru a incanta pe moment publicul pascanean si pe cei din conducerea municipiului, care urmeaza cel mai probabil sa organizeze un concurs pentru functia de conducere. 

 

De mentionat faptul ca cinematograful „Phoenix” s-a inchis in urma unor neintelegeri contractuale cu fosta conducere a institutiei culturale, director fiind Marioara Preutu. In plina iarna, caldura era inchisa in sala, iar luminile se aprindeau inainte de terminarea peliculei. Astfel ca in timp, clientii au renuntat sa mai vina la cinematograf, unde se difuzau si filme 3D. In urma incasarilor mici, cinematograful a fost inchis.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” pregateste doua licitatii publice cu strigare pe 27 ianuarie, pentru inchirierea unor spatii. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Bacalaureat 2014! Model de subiecte si barem pentru Istorie

Ultimele știri de la Actualitate