Atentie! Consiliul Judetean Iasi a scos recent la concurs mai multe posturi in diferite structuri ale institutie

 

 

 

Consiliul Judetean Iasi a scos recent la concurs mai multe posturi in diferite structuri ale institutiei. In cursul saptamanii viitoare va avea loc un concurs pentru ocuparea unui post in cadrul Directiei de Proiecte si Dezvoltare Durabila.

Doua persoane au fost deja admise in urma selectiei dosarelor, proba scrisa urmand a avea loc luni, 10 februarie, la sediul CJ. Astfel, Petronela Sagatovici si George Potarnac au fost singurii candidati care au trecut de selectia dosarelor, urmand a se prezenta la proba scrisa. Pe 10 martie va avea loc un concurs pentru ocuparea unui post de sef serviciu in cadrul Directiei Economice, cei interesati urmand a-si depune dosarele pana la data de 26 februarie. Pe 5 martie va avea loc proba scrisa pentru un post la Serviciul Administrativ si Protocol, tot din cadrul Directiei Economice. La acest concurs au fost acceptate trei persoane, Catalin Hanceruc, Vasile Mosoi si Doru Smihor.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un accident in care au fost implicate trei masini s-a produs pe bulevardul Independentei din Iasi, vineri, 7 februarie 2014. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Universitatea Tehnica (UTI) Gheorghe Asachi devine producator de energie

Ultimele știri de la Actualitate