ULTIMĂ ORĂ:

Atentie! Editia B’€™ESTFEST Summer Camp programata pentru 2014 nu va mai avea loc. Festivalul s-a anulat. Vezi cum iti poti recupera banii

Atentie! Editia B’€™ESTFEST Summer Camp programata pentru 2014 nu va mai avea loc. Festivalul s-a anulat. Vezi cum iti poti recupera banii
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Aceasta ar fi fost a opta ediție a festivalului, ce urma să aibă loc în perioadă 31 iulie – 2 august, pe domeniul Palatului Mogoșoaia de lângă București. Lipsa de sincronizare la nivel de routing cu mai multi artisti relevanti pentru piata din Romania, vizati pentru B’ESTFEST Summer Camp, a stat la baza deciziei de a anula editia din acest an a festivalului, scrie b365.ro.

 

 

„Intotdeauna line-up-ul unui festival este foarte greu de realizat din pricina numarului foarte mare de artisti al caror program trebuie sa se sincronizeze. Din pacate, pana in momentul de fata nu am reusit sa securizam headlinerii pe care ni i-am fi dorit pentru editia 2014, iar nerespectarea standardelor cu care B’ESTFEST si-a obisnuit fani de-a lungul timpului nu a fost si nu este nici in momentul de fata o optiune. De aceea am ales, cu parere de rau, sa anulam editia 2014” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

 

Anul acesta, B’ESTFEST Summer Camp urma sa se desfasoare pentru prima data pe domeniul Palatului Mogosoaia, in perioada 31 iulie, 1, 2 august. Concertul trupei The Cat Empire nu va fi anulat, acesta urmand a se desfasura la aceeasi data, insa intr-o alta locatie ce va fi confirmata in perioada urmatoare.

 

Fanii festivalului care si-au achizitionat deja bilet pentru editia B’ESTFEST a acestui an, au la dispozitie doua optiuni: rascumpararea contravalorii acestuia sau preschimbarea lui intr-un alt bilet pentru oricare dintre celelalte evenimente Emagic confirmate pana in prezent, respectiv Peter Gabriel (8 mai, Romexpo), Tori Amos (19 iunie, Arenele Romane) si The Cat Empire (31 iulie). Pentru ambele optiuni este necesara contactarea echipei www.Myticket.ro.