ULTIMĂ ORĂ:

Atentie elevi! Evenimentul „EDU FUNNY FEST” se va desfasura la Iasi in perioada 7-11 aprilie! Vezi programul complet al evenimentului

Atentie elevi! Evenimentul „EDU FUNNY FEST” se va desfasura la Iasi in perioada 7-11 aprilie! Vezi programul complet al evenimentului
Citit : 9 views Comentariu

 

 

 

În perioada 7-11 aprilie 2014 va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului ”EDU FUNNY FEST”, care se va desfășura la Centrul de Expoziții Providența din Iași.

 

Programul complet al evenimentului:  Brosura-Program-EFF.

 

”EDU FUNNY FEST” este primul eveniment specializat în activități educaționale nonformale, dedicate elevilor și preșcolarilor, în săptămâna „Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

 

Scopul acestui eveniment este de a reuni și implica totodată toți copiii preșcolari, elevii și cadrele didactice în activități educative extracurriculare și extrașcolare care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor,  să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în context educativ nonformal.

 

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Promovarea și Sprijinirea Activităților de Dezvoltare Economică și Socială (APSIDES), asociație nonguvernamentală și nonprofit înființată în Iași cu scopul de a organiza evenimente care să suplinească nevoia de cultură, educație și inițiativă civică.