inundatii

Atentie! Hidrologii au prelungit codul portocaliu de inundatii, pe raurile din bazinele Suhu si Chineja, din judetul Galati, pana duminica, la ora 12.00

Avertizarea cod portocaliu de inundaţii a intrat în vigoare sâmbătă, la ora 14.00 şi este valabilă până duminică la prânz.

Avertizarea cod portocaliu de inundaţii a intrat în vigoare sâmbătă, la ora 14.00 şi este valabilă până duminică la prânz.

Potrivit avertizării, pe râurile din bazinele Suhu şi Chineja, în primele ore ale intervalului se pot produce şi scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, cu efect de inundaţii locale. Aceste fenomene se pot produce şi pe afluenţi de grad inferior ai acestor râuri, precum şi pe cursurile de apă necadastrate.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a precizat că avertizarea cod portocaliu a fost prelungită având în vedere situatia hidrometeorologică actuală, precipitaţiile din ultimele ore şi prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore.

Avertizarea cod portocaliu şi cod galben emisă joi pentru râuri din judeţele Tulcea, Constanţa, Vaslui şi Galaţi a fost ridicată sâmbătă, la ora 14.00.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Apel umanitar catre ieseni! Centrele de cartier vor fi deschise in acest weekend si vor functiona de la ora 9 la ora 18, pentru a primi donatiile oamenilor pentru sinistratii din Galati

URMĂTORUL ARTICOL

Aproximativ 300 de elevi din comuna Costache Negri, Galati, nu vor incepe luni scoala, iar alte sute de elevi din Pechea si Cudalbi ar putea invaaa in trei schimburi, dupa ce cinci unitati scolare au fost inundate

Ultimele știri de la Actualitate