Atentie! Iata ce remedii naturiste te pot scapa de varice

 

 

 

Extractul din semințe de struguri conține proantocianide oligometrice complexe, antioxidanți care consolidează structura țesutului conjunctiv al vaselor de sange si reduce inflamatia.

Studiile efectuate de-a lungul timpului arată că proantocianidele oligometrice complexe pot fi utile în tratarea diverselor probleme care apar la nivelul venelor, precum varice.

 

Persoanele care suferă de boli autoimune, cum ar fi artrită reumatoidă, scleroză multipla și boala Crohn nu ar trebui sa foloseasca extract din semințe de struguri , din cauza efectelor acestora asupra sistemului imunitar.

 

Ghimpele îmbunătățește circulația sanguină

 

Ghimpele este o plantă care conține ruscogenis, un element ce ajută la consolidarea colagenul din pereții vaselor de sange și la îmbunătățirea circulației sanguine.

 

Efectele secundare ale ghimpelui pot include tulburări digestive, cum ar fi indigestia sau greata. De asemenea, persoanele care suferă de hipertensiune arterială sau hiperplazie benignă de prostată nu ar trebui sa folosească această plantă fara a consulta un medic de specialitate.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Simptome ale cancerului osos! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Haos pe santierele din Iasi! Noi modificari vor aparea in cazul santierului din Fundatie! Vezi detalii

Ultimele știri de la Sanatate