Atentie! Iata pe ce strazi din Iasi nu e indicat sa circulati in perioada urmatoare

 

 

 

Firma de lucrari a municipalitatii a demarat deja o serie de lucrari premergatore inceperii actiunilor de plombare si refacere a drumurilor devenite deja impracticabile.

Oficialii din primarie au anuntat ca primele interventii pentru plombari sunt programate in zona Splai Bahlui, intre Pod Metalurgie si Bulevardul Tudor Vladimirescu, pe strazile Eminescu, Florilor, Botez, Vamasoaia si Iasi-Barnova. In ceea ce priveste zona Ciric, pe strada Fantanilor vor fi amenajate o serie de alveole pentru ca iesenii ce vor iesi la iarba verde la Ciric sa aiba locuri special amenajate pentru a parca masinile. 

 

„Totodata, de saptamana aceasta au inceput si lucrarile la Pasarela Nicolina, in ceea ce priveste instalarea armaturii ce va consolida dalele prefabricate, pe sensul de mers Nicolina – Podu Ros. Se pregateste deja turnarea primei placi de beton, pe un tronson de 50 de metri. Lucrarile vor avea aceeasi desfasurare ca cele derulate anul trecut pe celalalt sens de mers, adica pe cat posibil in cursul noptii, pentru ca traficul sa nu fie ingreunat”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica. 

 

Potrivit acestuia, firma Iasicon urmeaza sa corecteze o serie de probleme ale trotuarelor de pe strazile din spatele Palatului Roznovanu, incluse in proiectul „Cresterea accesibilitatii spre zona centrala economica si comerciala” a Iasului. „Au fost deja refacute cateva tronsoane de cateva zeci de metri, pe Armeana si in zona Gradinitei Sfantul Sava. Nu s-a semnat nicio receptie, acolo unde trotuarele au defectiuni aparute dupa sezonul rece urmand a interveni constructorul, pe propria lui cheltuiala”, a completat viceprimarul Mihai Chirica.

 

bzi.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un autobuz RATP Iasi si un autoturism au fost implicate intr-un accident in zona Copou! In urma coliziunii soferul si pasagerul din autoturism au fost raniti

URMĂTORUL ARTICOL

Noi detalii in cazul accidentului de ieri din Iasi in care a fost implicat un Audi! Soferul nu avea permis

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in