Atentie ieseni! Daca ati platit bani in plus pentru facturile de la incalzire va veti primi banii inapoi

 

 

 

O mare parte dintre iesenii racordati la sistemul centralizat isi vor primi inapoi banii platiti in plus pe facturi.

Este vorba despre sutele de cazuri in care clientii sistemului centralizat de incalzire au fost incarcati la facturi, dupa ce calculul consumului s-a facut in mod abuziv si ilegal, iar in multe situatii acest lucru s-a facut in cunostinta de cauza. Pana acum, sute de persoane au primit inapoi sumele platite in plus si urmeaza ca acest lucru sa se intample si in celelalte cazuri.

 

„Zeci de locatari, nemultumiti de modul in care asociatiile de proprietari au repartizat costurile cu incalzirea, au sesizat societatea noastra. Fiecare caz a fost transmis catre Primaria Municipiului Iasi, care are obligatia sa ia masurile legale necesare si obligatorii. Dalkia ramane consecventa obiectivului tuturor partilor implicate, alaturi de Primarie si ANRSC, si cere ca iesenii, care au fost pusi sa plateasca la incalzire mai mult decat prevede Legea, sa-si primeasca banii inapoi. In acest sens, Dalkia va pune la dispozitie toate informatiile primite de la Serviciul Asociatii de Proprietari din cadrul Primariei referitoare la recalcularea costurilor la incalzire, potrivit prevederilor legale”, a declarat Ana Maria Icatoiu, director comercial al Dalkia Termo Iasi.

 

In continuare exista numeroase cazuri in care, in ciuda somatiilor primite de la autoritati, asociatiile respective incalca in continuare legea si nu recalculeaza retroactiv costurile pentru caldura aferente intregului sezon de incalzire 2013 – 2014.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Gica Popescu va putea sa isi conduca tatal pe ultimul drum

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Locuitorii din Hlincea si Ciurea, judetul Iasi, nu vor avea apa miercuri, 14 mai, pana la ota 17

Ultimele știri de la Actualitate