Atentie ieseni! Datorita santierelor din oras vor aparea modificari in cazul mijloacelor de transport in comun. Vezi ce modificari vor aparea si in ce zone

 

 

 

Extinderea santierelor pe sectorul Nicolae Iorga – Tatarasi aduce noi schimbari in circulatia mijloacelor de transport in comun.

Din cauza sapaturilor care blocheaza carosabilul pe bulevardul Metalurgiei, autobuzele de pe traseul 11 au itinerariul Rond Dacia – Podu de Piatra – Gara Internationala – Baza 3, dupa care se intorc pe bulevardul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Chimiei (Splai Bahlui) – Pod Metalurgie – Tatarasi Nord.

 

Un prim sector al santierului N. Iorga – Doi Baieti, cel dintre fostul Bazar si intersectia Cotnari, va fi finalizat în luna mai, iar portiunea dintre intersectia Cotnari si Calea Chisinaului va fi terminata pâna în 15 iunie, urmând ca, pe timpul vacantei elevilor si studentilor, lucrarile sa fie concentrate în zona Bazei 3. Din acest motiv, traseele de tramvai 7 si 8 nu vor mai putea circula pe bulevardul Tudor Vladimirescu – Calea Chisinaului. Potrivit RATP, liniile 6 Dacia – Târgu Cucu si 3 Billa – rond Dancu vor ramâne neschimbate. In schimb, traseele 7 Canta – Baza 3 si 8 Copou – Baza 3 vor fi deservite în continuare cu tramvaie, însa acestea nu vor mai circula pe ruta obisnuita care va fi afectata de santier, ci prin Tatarasi Nord. Totodata se ia în calcul si instituirea unei rute de tramvai Copou – Tatarasi Nord.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste proasta pentru soferi! De la 1 iulie 2014 vor creste amenzile de circulatie

URMĂTORUL ARTICOL

Schimbarea la fata a Teatrului National Iasi! Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate