ULTIMĂ ORĂ:

Atentie ieseni! De la sfarsitul acestei saptamani RATP face modificarile pentru sarbatorile de iarna si replanifica mijloacele de transport

Atentie ieseni! De la sfarsitul acestei saptamani RATP face modificarile pentru sarbatorile de iarna si replanifica mijloacele de transport
Citit : 3 views Comentariu

 

 

 

Regia locala de transport public face modificarile pentru sarbatorile de iarna si replanifica mijloacele de transport de la sfarsitul acestei saptamani. Astfel, incepand de vineri, graficul mijloacelor de transport public se modifica pe toate traseele si se reduce numarul masinilor la strada.

 

 

Zilnic, 50 de autobuze vor circula pe strazile din Iasi, cele mai multe dintre acestea fiind pe traseul 41. Totodata, 42 de tramvaie ale RATP vor asigura transportul calatorilor in urmatoarele doua saptamani. De asemenea, 13 microbuze ale regiei iesene si alte 47 de masini ale companiei Unistil vor asigura transportul public in oras pe toata perioada vacantei de iarna. 

 

Biletele de calatorie RATP pot fi cumparate cel mai usor prin SMS, mai ales odata cu reducerea programului de functionare a tonetelor pentru vanzarea biletelor. „Pentru o calatorie simpla, se trimite de pe telefonul mobil un SMS cu numarul traseului la 7494. Valabilitatea calatoriei prin SMS este de o ora, iar tariful de 0.37 euro + TVA. Pentru un abonament valabil o zi pe toate traseele RATP, se trimite de pe telefonul mobil un SMS cu litera A la numarul 7494. Tariful unui SMS pentru un abonament de o zi este de 1.21 euro + TVA”, explica Adrian Mihai, purtatorul de cuvant al RATP Iasi.

 

bzi.ro