Atentie ieseni! Doar 25 din cele 40 de autobuze achizitionate din Olanda urmeaza sa ajunga pe strazile Iasului la inceputul acestei saptamani

 

 

 

Autobuzele cumpărate re­cent din Olanda intră pe trasee cu ţârâita. Deşi cele 40 de autobuze trebuiau să fi intrat deja în exploatare, doar 25 dintre ele ar urma să ajungă pe străzile municipiului la în­ce­putul acestei săptămâni.

Cele 25 de autobuze au fost înmatriculate şi se află în faza de montare a validatoarelor electronice de bilete. Celelalte 15 au­tobuze din acelaşi lot ur­mează să fie înmatriculate pâ­nă la sfârşitul acestui an.

Cele 40 de autobuze au fost achiziţionate de Primărie în urmă cu aproape două luni, la un preţ de 3,35 milioane de lei, fără TVA. Autobuzele ar trebui să fie mai performante decât cele aduse la Iaşi, tot din Olanda, de către Unistil, în cursul anului trecut. Autove­hiculele Alliance City B96 sunt fabricate în perioada 2000-2001, au trei uşi, iar podeaua este mai joasă. Maşinile sunt prevăzute cu radiatoare pentru perioada de iarnă şi cu instalaţii de aer condiţionat în partea din faţă a autobuzelor. Cele 40 de mijloace de transport în co­mun vor circula pe toate tra­seele din oraş, urmând să în­locuiască autobuzele care intră în revizii şi reparaţii programate.

 

ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Situatie dramatica la Serviciul de salubritate din municipiul Pascani! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Socant! Un baietel in varsta de cateva luni ar putea fi toata viata un retardat mintal din cauza inconstientei familiei, care nu s-a prezentat la timp la medic, desi stiau ca micutul este bolnav

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in