ULTIMĂ ORĂ:

Atentie ieseni! Doua noi cartiere de vile au fost aprobate de municipalitatea ieseana. Vezi detalii

Atentie ieseni! Doua noi cartiere de vile au fost aprobate de municipalitatea ieseana. Vezi detalii
Citit : 15 views Comentariu

 

 

 

Doua noi cartiere de vile au fost aprobate de municipalitatea ieseana. Aprobarea Planurilor Urbanistice Zonale a primit avizul consilierilor locali in prima sedinta de plen a anului.

Cartierul de vile aprobat de municipalitate pentru zona Bucium ar urma sa includa constructii cu o inaltime maxima de noua metri. In ceea ce priveste extinderea intravilanului din Galata, aceasta ar urma sa vizeze realizarea unui cartier rezidential pe circa doua hectare, inaltimea maxima a cladirilor din zona fiind stabilita la zece metri. PUZ-ul aprobat pentru zona Bucium este dat pe numele unei iesence, Anica Tarnovan. 

 

Per total, suprafata terenului studiat prin PUZ este de 5.954 metri patrati, conform contractului de donatie nr. 2002/2003, actului de dezmembrare nr. 845/2008. PUZ-ul mai specifica faptul ca doar o treime din teren va putea fi ocupata de cladirile care pot avea o inaltime maxima de noua metri, restul de teren urmand sa ramana spatiu verde.

 

Cea de-a doua aprobare data pe linie de urbanism vizeaza realizarea unui cartier de vile in zona Galata, prin PUZ-ul obtinut de SC Prime Proprietati SRL. Terenul pe care va fi ridicat ansamblul rezidential este proprietate privata a unei persoane juridice si are o suprafata de 21.871,0 metri patrati. Cladirile ar urma sa aiba patru nivele, regim de inaltime la coama de zece metri, subsol, parter, etaj si mansarda.