Atentie ieseni! Dupa Paste mai multe santiere vor aparea in oras. Vezi zonele vizate

 

 

 

O strada din Tatarasi si una din Podu Ros vor fi transformate in santiere, imediat dupa sarbatorile pascale.

Municipalitatea a demarat anul trecut o licitatie pentru a gasi un constructor, bugetul alocat acestui proiect fiind de circa 3 milioane de lei. Potrivit oficialilor primariei, lucrarile ar trebui finalizate pana la finele acestui an. 

 

Largirea strazii Sfantul Andrei ar urma sa faca mult mai facila legatura dintre zona centrala si bulevardul Nicolae Iorga. Practic, se va putea ajunge direct de la Palat la Gara Nicolina. „Lucrarea de pe strada Sfantul Andrei presupune realizarea unei artere de circulatie de 190 de metri, cu doua benzi, de 3,5 metri latime fiecare. Stradela va ajunge pana la Bahlui, de unde pe podul spre Cantemir se va face legatura cu Gara Nicolina de pe Nicolae Iorga”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica. 

 

Odata cu lucrarea de pe Sfantul Andrei, castigatorul licitatiei va trebui sa modernizeze si strada Eternitate, lucrarile, urmand sa inceapa din intersectia Podul de Fier, asfaltarea si refacerea trotuarelor si a carosabilului urmand a fi abordate pe rand de constructor „pentru a permite totusi circulatia”, dupa cum anunta reprezentantii primariei. „Lucrarile vor fi incepute dupa Paste”, a precizat Sebastian Buraga, reprezentantul primariei.

 

O firma bucuresteana a avut cea mai mica oferta

 

Sase firme au depus oferte pentru a obtine contractul de aproape un milion de dolari. Este vorba despre  SC Geiger Transilvania SRL – 2,82 milioane de lei, SC Ted Construct SRL – 2,75 milioane de lei, SC RDV Construct SRL – 2,55 milioane de lei, SC Eky Sam SRL 2,72 milioane de lei, SC Conest SA 2,72 milioane de lei, respectiv SC Dimar SRL – 2,71 milioane de lei.

 

Oficialii municipalitatii au desemnat castigatoare a licitatiei firma SC RDV Construct SRL din Bucuresti, care a avut cea mai mica oferta. „Am castigat licitatia si asteptam sa primim ordinul de incepere al lucrarilor. Acest lucru nu mai depinde de noi, ci de Primaria Iasi. Speram sa ne incadram in termen, sa nu apara lucruri neprevazute, canalizari sau alte retele care nu apareau in schite. In rest, nu cred ca pot exista niciun fel de probleme”, a precizat Radu Victor, administratorul RDV Construct.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste buna pentru bugetari care se vor bucura de o mini vacanta la inceputul lunii mai. Oficial, ziua de 2 mai este libera. Vezi calendarul zilelor libere pentru 2014

URMĂTORUL ARTICOL

Situatie cutremuratoare in localitatea ieseana Horlesti! In timp ce mama era la servici, doi frati intretineau relatii sexuale. Tanarul de 19 ani si sora sa de 12 intretineau relatii de un an de zile

Ultimele știri de la Actualitate