Atentie ieseni! Iata ce trebuie sa faci daca ai probleme cu instalatia de incalzire

 

 

 

De la inceputul sezonului de incalzire, sute de ieseni au solicitat ajutorul instalatorilor. Conductele care fac parte din reteaua de termoficare sunt vechi si uzate, iar avarierea lor apare instantaneu in aproape toate blocurile din Iasi.

 

Angajatii Termo-Service SA au efectuat, de la începutul lunii octombrie, aproape 300 de lucrari de reparatii, majoritatea la instalatiile de incalzire. Acestia au efectuat lucrari la reteaua de agent termic atât în subsolul blocurilor, cât si în apartamentele locatarilor. „Le recomandam clientilor nostri sa ia masuri de revizie si reparatii la instalatiile de energie termica înca dinainte de începerea furnizarii, pentru ca acestea sa poata fi realizate etapizat si, astfel, sa nu existe nici întreruperi în alimentarea cu agent termic. La cele urgente, se intervine indiferent de ora”, a declarat Tudor Tudose, director general Termo-Service SA. În cazul reparatiilor capitale si modernizarilor se întocmeste initial un deviz estimativ al lucrarii. Iesenii care intalnesc probleme la instalatia de incalzire sunt sfatuiti sa apeleze ori la operatorul de termoficare, ori la administratorul asociatiei de proprietari din care fac parte.

„Avem echipe de permanenta, iar locatarii care au probleme pot suna la numarul de telefon 0232.218.253, dispecerat non-stop”, a mai spus directorul Termo-Service. In cazul urgentelor legate de sistemul centralizat de termoficare, iesenii pot apela si la Centrul de Apel non-stop, lansat de catre Dalkia Termo Iasi. „Centrul de Apel non-stop 0.800.800.123 este cu numar gratuit pentru clienti, iar odata cu el se lanseaza serviciile dupa contor, pe care Dalkia Termo Iasi le ofera iesenilor, cum ar fi contractul de abonament sau service”, spune Ana Maria Icatoiu, director comercial Dalkia Termo Iasi.

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Personalitati ale Iasului (1) George Emil Palade

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident grav a avut loc vineri (25.10.2013)pe DN 1C in localitatea Somcuta Mare, Maramures, unde un sofer a intrat cu duba intr-o casa. Impactul a fost atat de puternic incat peretele locuintei a crapat, iar caloriferele au fost smulse din pereti

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in