parcare

Atentie ieseni! Iata unde puteti sa inchiriati locuri de parcare inca din primele zile ale anului 2014

 

 

 

Iesenii din zonele Bucium, Alexandru si Frumoasa vor putea sa isi inchirieze locuri de parcare inca din primele zile ale anului 2014.

Din cele cateva zeci de locuri de parcare disponibile la licitatii, majoritatea sunt amplasate la o strada distanta de Manastirea Frumoasa. Sefii municipalitatii iesene au stabilit zilele in care vor scoate la inchiriat, in cadrul unor licitatii, locurile de parcare din oras. Mai precis, 37 de ieseni au ocazia sa inchirieze un loc de parcare in primele zile din 2014. Astfel, la data de 13 ianuarie, 4 locuri de parcare de pe Strada Bucium vor fi scoase la licitatie, drept de participare avand locatarii blocurilor B21, B22 si B23. La data de 14 ianuarie sunt scoase la inchiriat 5 locuri pe strada Sarmisegetuza, la licitatie avand dreptul sa participe locuitorii din blocurile D11, D12, D13, 260, 260A si 253. „Ultima licitatie programata deocamdata in 2014 va avea loc in data de 20 ianuarie, cand vor fi scoase la inchiriat 28 de locuri pe strada Neptun, drept de participare avand locatarii din blocurile 768, respectiv 773A”, au transmis reprezentantii municipalitatii.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cati bani s-au cheltuit pentru petrecerea de Revelion in strada a iesenilor!

URMĂTORUL ARTICOL

Alexandra Antoane, din clasa a IX-a H, a Colegiului National Mihail Sadoveanu din Pascani, face parte din cei cinci laureati ai concursului „Mon plus beau rêve”, o intrecere ce vizeaza performantele literare ale elevilor

Ultimele știri de la Actualitate