Atentie ieseni! In intervalul 7 februarie – 20 februarie sunt programate o serie de licitatii, fiind scoase la inchiriat cateva zeci de locuri de parcare

 

 

 

Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat a muncipiului Iasi a programat pentru luna februarie mai multe licitatii pentru inchirierea catorva zeci de locuri de parcare.

Acestea sunt amplasate in cartierele Tatarasi, Alexandru cel Bun, Nicolina si Pacurari. 

 

„In intervalul 7 februarie – 20 februarie sunt programate o serie de licitatii, fiind scoase la inchiriat cateva zeci de locuri de parcare. Acestea sunt amplasate pe strazile Libertatii, Prof. I. Simionescu, Roman Voda respectiv Aleea Tudor Neculai, Aleea Sucidava”, au completat reprezentantii municipalitatii. Cele cinci locuri de parcare de pe Aleea Sucidava pot fi inchiriate la licitatia programata pe 7 februarie. Sase locuri sunt scoase la licitatie pe Roman Voda, in 12 februarie, pe 14 fiind programate licitatiile cu strigare si pentru cele sapte locuri de pe Anastasie Panu si cele cinci de pe strada Libertatii. „Ultimele licitatii, de pe 18 si 20 februarie, vizeaza inchirierea a 11 locuri de parcare pe strada Prof. I. Simionescu, respectiv 13 locuri amplasate pe Aleea Tudor Neculai”, au transmis reprezentantii DAPPP.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Partia din Sararie a fost luata cu asalt! Vezi bilantul incasarilor inceputului de februarie

URMĂTORUL ARTICOL

Iata ce cladiri vor fi reabilitate in Iasi in 2014!

Ultimele știri de la Actualitate