Atentie ieseni! In perioada 6-7 iunie 2014 are loc Concursurile Profesionale ale Serviciilor Private si Voluntare pentru Situatii de Urgenta. Vezi detalii

 

 

 

In intervalul 6 – 7 iunie, de la ora 10:00, pe Stadionul Tineretului din Iasi va avea loc etapa judeteana a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Private si Voluntare pentru Situatii de Urgenta, competitie organizata e Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” (ISU) Iasi.

Concursul are ca obiective perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor necesare interventiilor in situatii de urgenta.

 

Membrii serviciilor voluntare si private vor avea de parcurs trei probe practice, „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Stafeta 4 x 100 m” si „Dispozitivul de interventie”, unde vor demonstra ca si-au insusit modul de functionare a tehnicii din dotare si ca sunt pregatiti sa intervina pentru stingerea incendiilor care pot izbucni la gospodariile populatiei sau la diferite institutii si obiective economice.

 

Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta este postat pe site-ul ISUJ Iasi, www.isujis.ro. Serviciile voluntare si private pentru situatii de urgenta clasate pe primele trei locuri vor fi recompensate, la finalul concursurilor, cu medalii si cupe.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! Incepand cu 7 iunie a intrat in vigoare un nou numar pentru Telefonul Consumatorului

URMĂTORUL ARTICOL

Expozitie de fotografie cu specii protejate de amfibieni si reptile din Romania, in perioada 5-8 iunie 2014

Ultimele știri de la Actualitate