Atentie ieseni! Incepand cu 6 februarie 2014 Directia Locala de Evidenta a Populatiei Iasi va desfasura editia a III-a a Campaniei „Prioritate la identitate!” Vezi detalii

 

 

 

Incepând din 6 februarie, Directia Locala de Evidenta a Populatiei Iasi va desfasura editia a III-a a Campaniei „Prioritate la identitate!”.

Potrivit sefului DLEP, Marius Bodoga, campania are scopul punerii în legalitate pe linie de evidenta a persoanelor si stare civila a cetatenilor din comunele arondate. „Prin intermediul statiei mobile ne vom deplasa, conform planificarii anexate, în fiecare dintre cele 26 de comune arondate pentru a prelua cereri de eliberare a actului de identitate si a certificatelor de stare civila pierdute sau deteriorate”, a anuntat Marius Bodoga. 

 

Campania se adreseaza persoanelor care au actul de identitate expirat sau urmeaza sa expire în urmatoarele 6 luni, celor care au împlinit 14 ani si nu au act de identitate, celor care au actul de identitate pierdut, furat, deteriorat, celor care si-au schimbat domiciliul sau au alt numar la casa, celor care s-au casatorit/divortat/schimbat numele si nu au preschimbat actul de identitate, celor care au certificate de stare civila tip vechi/pierdute/deteriorate sau celor care au buletin tip vechi si doresc carte de identitate.

 

„În acest fel persoanele în cauza nu mai sunt nevoite sa se deplaseze în municipiul Iasi pentru obtinerea actului de identitate, deoarece inclusiv eliberarea se face în comuna de domiciliu prin intermediul posturilor de politie. În cadrul editiilor anterioare au fost puse în legalitate 3.241 de persoane. Urna mobila va ajunge in Tutora si Tomesti pe 6 februarie, in Aroneanu, Valea Lupului si Letcani pe 13 februarie, in Schitu Duca si Barnova pe 20 februarie, iar in Mogosesti si Ciurea pe 27 februarie”, a precizat Marius Bodoga, directorul DLEP Iasi.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie soferi! Iata cum se circula astazi (28.01.2014) pe drumurile nationale

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Institutul Regional de Oncologie Iasi a scos la concurs 38 de noi locuri de munca. Vezi detalii despre ce trebuie sa contina dosarul de participare, proba scrisa si interviul

Ultimele știri de la Actualitate