ULTIMĂ ORĂ:

Atentie ieseni! Incepand cu data de 20 februarie vor fi organizate 20 de noi licitatii pentru inchirierea a 85 de locuri de parcare. Vezi detalii

Atentie ieseni! Incepand cu data de 20 februarie vor fi organizate 20 de noi licitatii pentru inchirierea a 85 de locuri de parcare. Vezi detalii
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Potrivit unui anunt recent facut de municipalitatea ieseana, incepand cu data de 20 februarie vor fi organizate 20 de noi licitatii pentru inchirierea a 85 de locuri de parcare. Primele patru licitatii sunt programate pana la finele lui februarie.

Astfel, pe 20 februarie vor fi scoase pentru inchiriat 13 locuri pe Aleea T. Neculai, pe 25 vor fi scoase la inchiriat alte 11 locuri de pe aceeasi strada, urmand ca pe 26 februarie sa fie licitate doua locuri de parcare din Al. Decebal, iar pe 27 februarie sa fie scoase la inchiriat opt locuri pe Aleea Rozelor.

 

„Pentru inchirierea de parcari, in martie sunt deocamdata programate in jur de 15 licitatii, vizate fiind Soseaua Pacurari, Aleea Rozelor, Stefan cel Mare, Alexandru cel Bun, Buridava, Tudor Vladimirescu, Sucidava, Canta, Mircea Cel Batran, Oancea si strada Garii, per total fiind vorba de peste 40 de locuri de parcare scoase la inchiriat in luna martie”, au precizat reprezentantii municipalitatii.

 

Astfel, vor fi scoase la mezat doua locuri in soseaua Pacurari pe 3 martie, pe 4 alte trei pe Aleea Rozelor, pe 5 sase locuri pe Stefan cel Mare, pe 6 alte doua locuri in Alexandru cel Bun, pe 10 alte sapte locuri pe Buridava. Pe 11, 12 si 13 martie sunt pogramate licitatii pentru cinci locuri de parcare pe Tudor Vladimiresu, pentru doua locuri pe Al. Sucidava si pentru trei locuri pe strada Canta. Pe 17, 19, 20  vor putea fi inchiriate doua locuri pe Canta, cinci locuri in Mircea si patru locuri pe Oancea. „Ultimele doua licitatii programate, pe 24 respectiv 25 martie, vizeaza inchirierea a doua locuri pe strada Garii si a doua locuri pe soseaua Pacurari”, au mai precizat reprezentantii municipalitatii.

 

bzi.ro