Atentie ieseni! Incepand de astazi, 14 aprilie, mai multe modificari au aparut in cazul mijloacelor de transport in comun. Vezi detalii

 

 

 

Lucrarile la liniile de tramvai, dar si inceperea vacantei pentru elevi aduce noi modificari in circulatia mijloacelor de transport public.

Astfel, incepand de duminica 13 aprilie, odata cu inaintarea lucrarilor pe bulevardul Metalurgie, traseul 11 are itinerariul Rond Dacia – Podu de Piatra – Gara Nicolina – Baza 3 – Tatarasi Nord. 

 

Totodata, sunt mari sanse ca sensul de mers dinspre Tatarasi spre Metalurgie sa fie blocat saptamana aceasta din cauza santierelor, iar ambuteiajele in traficul din zona sa fie ca si in zilele precedente. In toate cele trei zone afectate de santier de santier (Cotnari – Tesatura, Tesatura – Teba si Tepro – Metalurgie) este scoasa vechea cale de rulare si este pregatit terenul pentru montarea celei noi, asa cum s-a intamplat deja pe portiunea Vama – Piata Nicolina. Ultima zona ce va intra in lucru este cea dintre Dalkia si Baza 3, lucrarile urmand sa demareze, cel mai probabil, odata cu inceperea vacantei scolare de vara.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Afla cum va fi vremea in aceasta saptamana (14-20 aprilie 2014) la Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Schimbarea la fata a Iasului! Primavara vine cu arbori noi in diferite zone ale Iasului! Afla ce zone au beneficiat de paltini, stejari, frasini, tei si arbusti

Ultimele știri de la Actualitate