ULTIMĂ ORĂ:

Atentie ieseni! Incepand din aceasta saptamana puteti achizitiona brazi din piete

Atentie ieseni! Incepand din aceasta saptamana puteti achizitiona brazi din piete
Citit : 5 views Comentariu

 

 

 

Incepand din aceasta saptamana, iesenii vor putea achizitiona brazi din piete.

Pana ieri, aproximativ 20 de comercianti au solicitat municipalitatii avize pentru comercializarea brazilor, care provin atat din pepinierele din tara, cat si din import. Autorizatiile au fost deja eliberate, brazii urmand sa apara in cursul acestor zile in pietele din municipiu. 

 

„Pentru Hala Centrala s-au inregistrat doi comercianti, pentru Piata Alexandru cel Bun s-au inregistrat opt comercianti. Alti doi au solicitat avize pentru Piata CUG si tot doi au cerut autorizatii pentru comercializarea brazilor in Piata Nicolina. Doi dintre comercianti, unul la Hala Centrala si unul in Nicolina, au adus deja brazii. Nu i-au scos inca la vanzare. Asteapta sa vada cu ce preturi vor fi pusi in vanzare la Bucuresti. Oricum, fata de preturile de acolo, cred ca la Iasi vor fi un pic mai mici”, a declarat Cristi Starica, seful SC EcoPiata SA, firma care administreaza pietele din municipiu. 

 

Iesenii care isi vor lasa cumparaturile pe ultima suta de metri trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a merge la cumparaturi, intrucat programul pietelor agroalimentare din municipiu va suferi o serie de modificari in perioada sarbatorilor de iarna. Astfel, potrivit municipalitatii, in ziua de 25 decembrie, pietele vor fi inchise, in timp ce joi, 26 decembrie, acestea vor fi deschise in intervalul orar 7:00 – 15:00. Totodata, in ziua de miercuri, 1 ianuarie, pietele vor fi inchise, in timp ce in joi, 2 ianuarie, acestea vor fi deschise in intervalul orar 7:00 – 15:00. 

 

bzi.ro