ULTIMĂ ORĂ:

Atentie ieseni! Institutul Francez Iasi organizeaza cursuri intensive de vara pentru copii, adolescenti si adulti. Inscrierile se fac pana pe 20 iunie 2014

Atentie ieseni! Institutul Francez Iasi organizeaza cursuri intensive de vara pentru copii, adolescenti si adulti. Inscrierile se fac pana pe 20 iunie 2014
Citit : 619 views Comentariu

 

 

 

Cursuri intensive de vara pentru copii, adolescenti si adulti la Institutul Francez Iasi

 

 Inscrieri pana pe 20 iunie

Institutul Francez Iasi organizeaza in perioada 23 iunie-25 iulie 2014 cursuri de vara pentru copii, adolescenti si adulti, astfel:

 

I. CURSURI INTENSIVE DE LIMBA FRANCEZA PENTRU COPII SI ADOLESCENTI

Cautati o activitate placuta si utila pentru vacanta copilului dumneavoastra? V-ati gandit ca una dintre cele mai bune investitii pentru copilul dumneavoastra este invatarea limbilor straine? Va asteptam pentru a va conduce copilul intr-o lume de poveste.

 

I.a. Clubul de vacanta

Cursurile sunt adaptate publicului tanar, pe paliere de varsta, si propun un mod de lucru interactiv si agreabil. Elevii sunt incurajati sa-si valideze competentele, obtinand o diploma internationala DELF (DELF Prim, pentru ciclul primar, si DELF Junior, pentru gimnaziu).

Cursurile intensive de vara pentru cei mici cuprind ateliere tematice si activitati ludice: teatru de marionete construite chiar de copii, cantece, ghicitori, jocuri in limba franceza.

 

Structura: 3 saptamani, zilnic cate 2 ore

Loc de desfasurare: Caravana Institutului Francez Iasi/Bibliobus des enfants, autobuz special utilat pentru a-i primi pe prichindei si a-i conduce in aventura vacantei de vara „à la française”!

 

I.b Modul intensiv (iunie-octombrie) de pregatire a examenelor DELF Junior, sesiunea noiembrie 2014

Diplomele DELF sunt utile atat elevilor care doresc sa se inscrie la liceu in clase bilingve, elevilor de liceu care vor avea doua probe de limbi straine la bacalaureat (DELF-ul putand fi echivalat cu una dintre ele), cat si elevilor de gimnaziu, in contextul noilor reglementari ale Legii Educatiei: Portofoliului educational al elevului necesar la admiterea la liceu.

Valabile pe viata, diplomele DELF sunt recunoscute international, atat pentru studiile universitare in spatiul francofon, cat si in viitoarea cariera.

 

Structura: iunie-octombrie 2014

Loc de desfasurare: Colegiul National Iasi

 

I.c. Franceza pentru cei mici

Curs optional de initiere in limba franceza pentru gradinite (grupele mijlocie si mare), acreditat de Ministerul roman al Educatiei Nationale.

Inscrierile vor avea loc in gradinite pana la sfarsitul lunii iunie pentru anul scolar 2014-2015.

 

Structura: septembrie 2014-iunie 2015

Loc de desfasurare: gradinite din Iasi

 

II. CURSURI INTENSIVE DE LIMBA FRANCEZA PENTRU ADULTI

Un atu real pentru ocuparea unui loc de munca in Franta si in tarile francofone!

 

Institutul Francez Iasi este unicul centru de examene din zona Moldovei care elibereaza diplome si atestate de limba franceza recunoscute international. Cursurile oferite de IFI asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care certifica utilizarea limbii franceze, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la IFI testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ, e-TEFaQ, e-TEF Canada.

Oferta de cursuri intensive are in vedere atat franceza generala, franceza afacerilor, franceza medicala, franceza pentru turism, cat si franceza juridica.

 

Structura: module intensive de 54 de ore, timp de 4 saptamani

Loc de desfasurare: Institutul Francez Iasi