Atentie ieseni! La Spitalul „Sfantul Spiridon” se fac consultatii gratuite pentru cei care sufera de psoriazis. Vezi detalii

 

 

 

Începând de azi, 1 aprilie, ieşenii care suferă de psoriazis pot beneficia de consultaţii gratuite oferite în cadrul campaniei „Abordare multidisciplinară a psoriazisului” derulate de către Societatea Română de Dermatologie (SRD), Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiune Autoimune şi Leo Pharma.

 

„Campania urmăreşte abordarea pluridisciplinară a psoriazisului, din perspectiva medicului dermatolog, a nutriţionistului şi a unui psiholog. În Iaşi, pacienţii vor fi consultaţi la Clinica de Dermatologie a Spitalului «Sfântul Spiridon»”, a precizat conf.dr. Laura Gheucă Solovăstru, medic şef al clinicii respective şi membru al SRD.

Ieşenii interesaţi de o astfel de abordare a psoriazisului trebuie să se programeze de luni până joi, în intervalul orar 10.00-16.00, la numărul de telefon 0720.977.816.

Campania Societăţii Române de Dermatologie se desfăşoară până pe 30 iunie în cinci oraşe: Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Constanţa.

 

ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un accident s-a produs pe bulevardul Nicolae Iorga din Iasi! Un TIR nu a acordat prioritate si a lovit un autoturism care circula regulamentar

URMĂTORUL ARTICOL

Afla ce s-a intamplat pe 1 aprilie in istorie

Ultimele știri de la Sanatate