Atentie ieseni! Luna martie este plina cu spectacole de anvergura la Iasi. Vezi ce artisti vor veni la Iasi in luna martie

 

 

 

Ieşenii au parte de o lună de primăvară plină cu spectacole de anvergură.

 

* Pe 10 martie iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la o altă piesă de teatru, de astă dată pe scena Teatrului Naţional din Iaşi. „Măscăriciul” se va juca începând cu ora 19, iar actorii care se vor prezenta în faţa publicului sunt Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs. Biletul costă 80, respectiv, 100 de lei şi poate fi procurat de la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi. La cererea publicului, piesa de teatru „Măscăriciul” se va juca şi a doua zi, pe 11 martie, la aceeaşi oră, în acelaşi loc.

* Spectacolul „Lacul lebedelor” de P.I.Ceaikovski, un număr de magie pentru publicul ieşean, va avea loc miercuri, 19 martie, începând cu ora 20 la Teatrul Naţional din Iaşi. Iubitorii de balet sunt invitaţi să îi admire pe artiştii Teatrului clasic de operă şi balet din Kiev care vor realiza un spectacol după coregrafia clasică a lui Marius Petita. Biletul costă 100, respectiv, 125 de lei şi se poate procura de la Casa de Cultură a Studenţilor.

* Un spectacol memorabil va fi organizat pe 20 martie, când pianistul Richard Clayderman, cel mai de succes pianist din lume, va veni în Iaşi pentru un concert live. Evenimentul va avea loc la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, începând cu 19.30. Biletul costă 400, 450, respectiv, 500 de lei, în funcţie de locul în sală şi se poate procura de la agenţia de bilete a Teatrului Naţional sau de la Casa de Cultură a Studenţilor. Cei care nu au cum să ajungă în aceste două puncte de distribuţie, pot cumpăra bilete de la oficiile Poştei Române, dar şi online, pe vandbilete.ro şi eventim.ro.

* Un alt spectacol magic oferit ieşenilor în această primăvară este concertul de pe data de 21 martie, de la Casa de Cultură a Studenţilor. Loredana va cânta pe scenă cele mai cunoscute hituri şi va oferi un spectacol cu dans şi lumini. Biletul costă 80, 100, respectiv, 150 de lei, în funcţie de plasarea în sală şi se poate procura de la casa de bilete din Fundaţie.

* Ultimele trei spectacole din luma martie sunt de asemenea o invitaţie de primăvară. Pe data de 28 martie, începând cu ora 21.00, Viţa de Vie va susţine un concert la Pub Underground din Iaşi. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0735.900.545 sau direct la sediul barului, aflat la subsolul Galeriilor „Ştefan cel Mare” din zona centrală.

* La o seară deosebită vă invită şi Tudor Gheorghe, pe data de 29 martie, începând cu ora 10 la Casa de Cultură a Studenţilor. Spectacolul „Lecţia” face parte dintr-un turneu naţional şi constă în dezbateri pe diferite teme, în cadrul unui eveniment muzical. Biletul costă 70, respectiv, 85 de lei şi poate fi procurat de la Casa de Cultură a Studenţilor.

* Luni 31 martie, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” vă invită în sala mare a Teatrului Naţional la baletul „Spărgătorul de nuci”. Spectacolul va începe la ora 20, iar biletul costă 100, respectiv, 120 de lei. Acesta poate fi procurat de la casa de bilete a Teatrului sau de pe bilete.ro, startickets.ro şi ticketstore.ro.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Padocul de la Tomesti, cu o capacitate maxima de 1000 locuri, este functional

URMĂTORUL ARTICOL

Ziua de 8 martie iti da batai de cap? Iata cateva sugestii pentru rezervarea unei seri de 8 martie speciale la Iasi

Ultimele știri de la Eveniment