Atentie ieseni! Luni, 17 martie 2014, la Ateneul Tatarasi va fi gazda expozitiei artistei Marinela Boicu

Ateneul Tătăraşi invită publicul luni, 17 martie 2014, de la ora 17.00 la vernisajul expoziţiei artistei Marinela Boicu. Prezintă prof. univ. dr. Constantin Tofan.

 

Expoziţia de grafică intitulată “Juxtapuneri” este accesibilă vizitatorilor până pe 14 aprilie a.c. Accesul se face gratuit, în Galeriile de Artă de la Ateneul Tătăraşi, etajul 1.

    “Nu există în viaţa reală a corpurilor linii descriptive. Reprezentarea este urma întâmplătoare a oamenilor asupra lucrurilor, ea nefiind legată de viaţa esenţială şi de structura permanentă a corpului. Descrierea este un element al reprezentării grafice şi al decoraţiei. Linia oferă doar direcţia forţelor statice şi a ritmului lor în lucruri.

    Doresc să redau viaţa care respiră prin ochi, prin gesturi sau prin expresia gurii şi a muşchilor feţei, să fie totul aşa de bine exprimat încât fiecare din noi să recunoaştem nu fiinţa aşa cum se arată în lume, ci pe adevăratul om cu bucuriile lui, pe care de multe ori e silit să le ascundă.”, Marinela Boicu.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Trupa Natif va sustine un concert live la Teatru Fix

URMĂTORUL ARTICOL

Expozitia de pictura a artistului Leonard Istrate, „Farmecul cetatii”, este deschisa publicului pana pe 20 martie la Galeria „N. Tonitza” din Iasi

Ultimele știri de la Eveniment