Atentie ieseni! Luni, 24 februarie 2014, apa va fi intrerupta in mai multe zone. Vezi detalii

 

 

 

In aceasta perioada se vor efectua o serie de lucrari la reteaua de alimentare cu apa potabila, iar asta va duce si la unele restrictii de circulatie.

Astfel, pentru efectuarea unei legaturi la o conducta noua, aflata la intersectia strazilor Sf. Lazar cu Ghica Voda, luni 24 februarie, în intervalul orar estimat 09.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii din strazile Ghica Voda, Grigore Ureche si partial pe strada Sf. Lazar.

 

Lucrarile se vor desfasura în carosabil, cu restrictie partiala pe un sens de circulatie în zona de interventie. „Conducta noua a fost realizata în cadrul Contractului de Lucrari numarul 6, Modernizarea retelei de alimentare cu apa în orasul Iasi, realizat cu fonduri de la Uniunea Europeana. Lucrarile au o valoare de 27,3 milioane de lei si presupun modernizarea retelei de alimentare cu apa pe o lungime de 25,7 km si extinderea retelei de alimentare cu apa pe o lungime de 5,9 km, folosind conducte din fonta ductila. Un alt obiectiv al contractului îl reprezinta reabilitarea si executia a 757 de bransamente, inclusiv montarea contoarelor de apa aferente”, precizeaza Razvan Manolache, sef Birou Relatii Publice ApaVital.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Europarlamentarii PDL au aratat ca autostrada Iasi – Targu Mures ar putea fi inclusa in planurile Uniunii Europene in perioada urmatoare. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Traditii si superstitii de Dragobete!

Ultimele știri de la Actualitate