Atentie ieseni! „Masina de cusut” – noua metoda a infractorilor de a face bani

 

 

 

Dupa ce metoda „Accidentul Rutier” incepe sa nu mai dea roade, infractorii au venit cu o noua metoda pentru a stoarce iesenii de bani. Este vorba despre metoda „Masina de cusut”.

 

 Astfel, infractorii publica in presa scrisa sau online, anunturi, le distribuie in cutiile postale sau lipesc in spatii publice, prin intermediul carora cetatenilor le sunt prezentate oferte de cumparare a unor masini de cusut marci germane, avand o anumita serie.

 

In momentul in care cineva doreste sa vanda un astfel de obiect si ii contacteaza pe potentialii cumparatori, acestia le spun ca le achizitioneaza numai daca are doua masini de cusut cu aceeasi serie. In continuare, cel care a dat anuntul precizeaza ca stie o persoana care are o masina de cusut cu aceeasi serie si este dispusa sa o vanda.

Astfel persoana de buna credinta se intalneste cu v anzatorul si se efectueaza tranzactia., de regula in alt judet, in gara sau autogara localitatii. Ulterior, cand victima incerca sa contacteze primul cumparator pentru a-i vinde cele doua masini de cusut, acesta nu mai raspundea la telefon, realiz and astfel ca a fost inselata. Politistii ieseni atrag atentia cu privire la situatiile de acest gen, pentru a nu pica in „plasa” infractorilor.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Palas Iasi vrea sa intre din nou in Guinness Book! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Atac armat in cartierul Baneasa, in zona hotelului Phoenicia din Bucuresti!Un barbat a fost impuscat, vineri seara (22.11.2013), in fata unei cladiri de birouri de pe Bulevardul Aerogarii VIDEO

Ultimele știri de la Actualitate