ULTIMĂ ORĂ:

Atentie ieseni! Mihai Margineanu vine la Iasi pe 27 martie pentru a sustine un concert live la Hunter’s Pub. Vezi detalii

Atentie ieseni! Mihai Margineanu vine la Iasi pe 27 martie pentru a sustine un concert live la Hunter’s Pub. Vezi detalii
Citit : 4 views Comentariu

 

 

 

Iasul da lucrare de control pe 27 martie 2014 la Hunter’s Pub in cadrul unui concert de exceptie.

Mihai Margineanu striga catalogul elevilor iubitori de muzica buna. De la dragostea lui pentru Paraschiva si pana la „Balada Femeilor”, Mihai Margineanu ne va spune ce anume face de-l „Iubeste femeile”. Ce zice Mihai Margineanu despre el? 

 

„M-am nascut … din dragoste, pe 2 ale lui octombrie, prin anul 1969 (sau nu mai stiu, c-a fost demult) si am crescut cu voie buna si bucurie in cea mai frumoasa familie din lume. A aparut si frati-miu, dupa vreo 4 ani, si stiu ca, desi la inceput era un pitic care se facea tare multa galagie, acum a ajuns cel mai bun prieten al meu.

 

Am iubit, invatat, parasit, am fost parasit, dezamagit sau fericit si inca n-am terminat, dar m-am pus pe cantat si bucurat suflete (inclusiv al meu!). Ma bucur de ce am si-mi doresc tot timpul lucruri noi. Nu urasc, nu invidiez si evit rautatea pe cat posibil. Vorbesc urat si-mi permit sa nu port costum. Citesc mult si merg la teatru, chiar daca uneori, cineva din primele randuri nu-si inchide telefonul mobil. Am terminat o facultate economica si dupa, m-am apucat de inginerie care mi s-a parut grea si prea tehnica, dar interesanta. Pe asta n-am terminat-o pentru ca m-am facut inginer (liber profesionist) la firma mea, dar am contribuit la ridicarea unor constructii mari si importante.

 

Am multi prieteni si nu consider ca prietenii te distrug sau te strica, ci dimpotriva. Merg la toate petrecerile la care sunt invitat si-mi fac placere, de obicei stau pana dimineata . Nu ma las influentat de nimeni dar tin cont de parerile multor oameni, pareri pe care le filtrez in mintea-mi proprie (ca d-aia o am!).

 

Si, nu in ultimul rand, iubesc femeia care m-a facut fericit si care mi-a dat cele mai frumoase daruri pe care le poate primi un derbedeu, inainte de a deveni barbat”, s-a caracterizat Mihai Margineanu.

 

Lectia de distractie va incepe la ora 20.00 iar pretul unui bilet este de 45 RON. INFORMATII: 0752.005.052

 

bzi.ro