Atentie ieseni! Municipalitatea pregateste in 2014 demolarea a circa 300 de garaje. Iata zonele vizate

 

 

 

Proprietarii de garaje din mai multe zone din oras au fost luati la ochi de municipalitate. Avand in vedere ca multe dintre ele nu au fost construite legal, oficialii din cadrul Primariei se pregatesc sa inceapa demolarile.

Reprezentantii Serviciului de Control Urbanism au notificat deja o parte din proprietarii garajelor sa prezinte actele care sa dovedeasca legalitatea constructiilor. In cazul in care acestea nu exista, muncitorii de la SC Servicii Publice SA vor incepe demolarile, odata cu imbunatatirea vremii. 

„Anul acesta sunt verificate circa 300 de garaje. Campania de demolare a garajelor construite ilegal a demarat in 2009, pana in prezent fiind demolate peste 2.000 de garaje”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al politiei locale. Potrivit municipalitatii, pentru anul in curs, actiunile de demolare a garajelor vechi si amenajarea de locuri de parcare pe amplasamentele eliberate in anii anteriori este bugetata cu circa un milion de euro. Primele interventii pentru demolarea garajelor, programate in 2014, vizeaza amplasamente de pe strazile: Zugravi, Strapungerii Silvestru, Stindardului sau aleea Canta, soseaua Nationala, bulevardul Nicolae Iorga, strazile Decebal, Tepes Voda, A. Sesan, Conductelor, bulevardul Chimiei, strazile Gradinari, Parcului, Vasile Lupu, Ciurchi si Cristofor. Pe locul garajelor demolate in anii trecuti, dar si al celor ce vor fi demolate anul acesta, ar urma sa fie amenajate 72 de parcari publice de mici dimensiuni. „Prioritatile sunt stabilite ca urmare a sesizarilor primite de la cetateni”, a precizat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cate beneficii are ceapa verde pentru organism!

URMĂTORUL ARTICOL

Ilie Bertea, presedintele PPDD Timisoara a murit sambata, 8 martie 2014, in timp ce dansa la o petrecere

Ultimele știri de la Actualitate