ratp_iasi

Atentie ieseni! Odata cu inceperea noului an scolar, RATP Iasi modifica mai multe trasee din oras pentru fluidizarea transportului de persoane, intrand in programul de toamna

Odata cu inceperea noului an scolar, Regia Autonoma de Transport Public Iasi modifica mai multe trasee din oras pentru fluidizarea transportului de persoane.

Odata cu inceperea noului an scolar, Regia Autonoma de Transport Public Iasi modifica mai multe trasee din oras pentru fluidizarea transportului de persoane.

Una dintre principalele modificari o reprezinta reintroducerea tramvaielor pe traseele 1 si 13, dar si scoaterea acestora de pe traseul 11 din cauza lucrarilor de pe Nicolae Iorga. Pe traseul Tatarasi Nord – Dacia vor circula autobuzele care au fost scoase de pe traseele 1 si 13.

„Incepand cu data de 12 septembrie, se reia circulatia tramvaielor pe traseele 1 pe itinerariul Rond Copou – Tg. Cucu – Podu Ros – Baza 3 – Tatarasi – Rond Copou si 13 pe itinerariul Rond Copou – Tatarasi – Baza 3 – Podu Ros – Tg. Cucu – Rond Copou. De asemenea, incepand cu aceeasi data, ca urmare a lucrarilor de modernizare a liniei de tramvai de pe bulevardul Nicolae Iorga si bulevardul Primaverii, tramvaiele de pe traseul 11 vor fi inlocuite cu autobuze”, spune Maricel Gherca, director general RATP Iasi.
Conducerea regiei de transport public va reintroduce si un traseu care pana acum a fost scos din uz. Este vorba despre traseul de tramvai 8, care leaga toate campusurile universitare din Iasi si circula pe itinerariul Rond Agronomie – Baza 3.

In medie, 36 de tramvaie vor fi puse zilnic pe strazile Iasului, iar 12 dintre acestea vor circula pe traseele 1 si 13. Totodata, alte 64 de autobuze vor asigura transportul calatorilor, inclusiv pe traseul 11, acolo unde, pana astazi, au circulat tramvaie. Pe traseele 14b, 20 vor circula 16 microbuze, iar pe traseul special Tg. Cucu – Ciric un singur microbuz. Odata cu inceperea anului scolar, Unistil scoate la strada 26 de autobuze si 21 de microbuze pe traseele pe care le are in subordine.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Protestele continua! Doua proteste au avut loc in paralel in Capitala unul contra proiectului minier de la Rosia Montana, iar celalalt contra eutanasierii cainilor fara stapan

URMĂTORUL ARTICOL

A ajuns de urgenta la spitalul Sf Spiridon dupa o plimbare cu scuterul! Este cazul unui barbat, Viorel A. din Targu Frumos, care a fost izbit de pe scuter intr-o curba

Ultimele știri de la Actualitate