ULTIMĂ ORĂ:

Atentie ieseni! RATP a decis schimbarea mai multor trasee a mijloacelor de transport. Vezi detalii

Atentie ieseni! RATP a decis schimbarea mai multor trasee a mijloacelor de transport. Vezi detalii
Citit : 2 views Comentariu

 

 

 

Din cauza lucrarilor facute la calea de rulare a tramvaielor in mai multe zone ale orasului, dar mai ales pe traseul Nicolae Iorga – Calea Chisinaului – Baza 3 – Metalurgie – Doi Baieti, conducerea RATP a decis sa schimbe itinerariile mai multor mijloace de transport.

 

Potrivit conducerii RATP, traseele 7 Canta – Baza 3 si 8 Copou – Baza 3 vor fi deservite în continuare cu tramvaie, însa acestea nu vor mai circula pe ruta obisnuita care va fi afectata de santier, ci prin Tatarasi Nord. Totodata se ia în calcul si instituirea unei rute de tramvai Copou – Tatarasi Nord. Liniile 6 Dacia – Târgu Cucu si 3 Billa – rond Dancu vor ramâne neschimbate. 

Masurile vor fi luate odata cu inaintarea santierului din dreptul Pietei Nicolina spre Calea Chisinaului, adica odata cu imbunatatirea vremii. Regia de transport cauta solutii pentru transbordarea pasagerilor în zonele Podu de Piatra si Tesatura. Din cauza dificultatii acestor manevre, oficialii RATP înclina mai mult catre solutia înlocuirii totale a tramvaielor cu autobuze, pe liniile 1, 2, 5 si 13.