Atentie ieseni! RATP a decis schimbarea mai multor trasee a mijloacelor de transport. Vezi detalii

 

 

 

Din cauza lucrarilor facute la calea de rulare a tramvaielor in mai multe zone ale orasului, dar mai ales pe traseul Nicolae Iorga – Calea Chisinaului – Baza 3 – Metalurgie – Doi Baieti, conducerea RATP a decis sa schimbe itinerariile mai multor mijloace de transport.

 

Potrivit conducerii RATP, traseele 7 Canta – Baza 3 si 8 Copou – Baza 3 vor fi deservite în continuare cu tramvaie, însa acestea nu vor mai circula pe ruta obisnuita care va fi afectata de santier, ci prin Tatarasi Nord. Totodata se ia în calcul si instituirea unei rute de tramvai Copou – Tatarasi Nord. Liniile 6 Dacia – Târgu Cucu si 3 Billa – rond Dancu vor ramâne neschimbate. 

Masurile vor fi luate odata cu inaintarea santierului din dreptul Pietei Nicolina spre Calea Chisinaului, adica odata cu imbunatatirea vremii. Regia de transport cauta solutii pentru transbordarea pasagerilor în zonele Podu de Piatra si Tesatura. Din cauza dificultatii acestor manevre, oficialii RATP înclina mai mult catre solutia înlocuirii totale a tramvaielor cu autobuze, pe liniile 1, 2, 5 si 13.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Studiu INS! Romanii aloca in medie doar o ora si jumatate pe luna pentru a participa la spectacole de teatru, a merge la cinema si pentru vizite la galeriile de arta, iar cititul, in timpul liber, ocupa doar 13 minute pe zi

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident in care au fost implicate trei masini s-a produs pe bulevardul Independentei din Iasi, vineri, 7 februarie 2014. Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in