Atentie ieseni! Sambata, 19 octombrie 2013, Asociatia RoRec revine la Iasi pentru reluarea campaniei de colectare si reciclare a deseurilor provenite din echipamente electrice si electronice

Sambata, 19 octombrie, intre orele 10:00 si 17:00, Asociatia RoRec revine la Iasi pentru reluarea campaniei de colectare si reciclare a deseurilor provenite din echipamente electrice si electronice (DEEE).

 

Sambata, 19 octombrie, intre orele 10:00 si 17:00, Asociatia RoRec revine la Iasi pentru reluarea campaniei de colectare si reciclare a deseurilor provenite din echipamente electrice si electronice (DEEE).

 

In aceasta saptamana, o noua actiune din cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” va avea loc in municipiu, printre parteneri numarandu-se Agentia pentru Protectia Mediului (APM) si Universitatea Gheorghe Asachi (UTI).

Pentru programarea comenzilor de colectare gratuita de la domiciliu, institutie sau sediu de firma a deseurilor electrice grele sau voluminoase, cetatenii sunt invitati sa sune la numarul 0765.622.140, disponibil luni-sambata intre orele 9:00 – 18:00, respectiv la TelVerde 0800.444.800, apelabil gratuit, zilnic intre orele 9:00 – 17:00.

Punctele de colectare:

1. SC Salubris S.A (Parcare – Soseaua Nationala nr.43)

2. Esplanada Tatarasi Oancea

3. Esplanada Alexandru cel Bun

4. Nicolina 1 (intersectia inainte de OMV in parc)

5. Parcarea Matase Iasi (vizavi de magazinul Baumax)

6. Scoala Veronica Micle (zona Bucium)

Cu ocazia Zilei Mediului, pe 5 – 8 iunie, a avut loc ultima actiune de colectare DEEE la Iasi, in urma careia s-au trimis spre reciclare aproximativ 8.500 kg DEEE. Echipa RoRec i-a avut alaturi pe voluntarii de la Universitatea Gheorghe Asachi Iasi, peste 50 la numar. De asemenea, in jur de 40 de solicitari au fost inregistrare in call-center pentru preluarea gratuita a deseurilor electrice de la populatie si institutii.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Este oficial! Potrivit unei Hotarari de Guvern adoptate astazi (17.10.2013) elevii ieseni vor primi mere la scoala

URMĂTORUL ARTICOL

Un teribil accident s-a produs joi dupa-amiaza (17.10.2013) la Iasi. Un sofer a intrat cu masina intr-o groapa in care lucrau patru muncitori la o canalizare. Unul dintre oameni a murit

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in