spitalul_sf_spiridon

Atentie ieseni! Spitalul Sf. Spiridon are nevoie de donatori de sange

Medicii ieseni de la Spitalul „Sf. Spiridon” se afla intr-o situatie limita si fac un apel catre toti iesenii pentru a veni sa doneze sange. Sunt tot mai multe cazuri in care chirurgii sunt nevoiti sa reprogrameze interventiile chirurgicale, din cauza crizei acute de sange. Rezervele spitalului sunt epuizate, motiv pentru care s-a apelat la spitalele din Braila, Vrancea, Galati, Neamt. Intr-o situatie similara s-a aflat si muncitorul care a fost accidentat ieri, iar pe masa de operatie a avut nevoie de cinci litri de sange. Medicii au reusit sa intervina in aceasta situatie critica si sa-l stabilizeze pe pacient.
Medicii ieseni de la Spitalul „Sf. Spiridon” se afla intr-o situatie limita si fac un apel catre toti iesenii pentru a veni sa doneze sange. 

Medicii ieseni de la Spitalul „Sf. Spiridon” se afla intr-o situatie limita si fac un apel catre toti iesenii pentru a veni sa doneze sange. 

Sunt tot mai multe cazuri in care chirurgii sunt nevoiti sa reprogrameze interventiile chirurgicale, din cauza crizei acute de sange. Rezervele spitalului sunt epuizate, motiv pentru care s-a apelat la spitalele din Braila, Vrancea, Galati, Neamt. Intr-o situatie similara s-a aflat si muncitorul care a fost accidentat ieri, iar pe masa de operatie a avut nevoie de cinci litri de sange. Medicii au reusit sa intervina in aceasta situatie critica si sa-l stabilizeze pe pacient.

bzi.ro 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Promotii, avansuri mai mici sau dobanzi fixe pe multi ani. Bancile se intrec in oferte de credite pentru locuinte

URMĂTORUL ARTICOL

Toamna aceasta, intre 2 si 8 septembrie, AIESEC Iasi organizeaza, in parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, conferinta internationala IASHINGTON

Ultimele știri de la Sanatate