Atentie ieseni! Traseul mai multor tramvaie va fi modificat incepand de astazi 24 martie. Vezi detalii

 

 

 

Transportul in comun din Iasi sufera mai multe modificari incepand de astazi, 24 martie. Cele mai importante schimbari se refera la inlocurirea tramvaielor de pe mai multe trasee, dar si scoaterea din grafic a unor rute ale Regiei Autonome de Transport Public Iasi.

 

 

Astfel, circulatia tramvaiului 13 va fi modificata pe ruta Copou – Tatarasi Nord, fara bucla cu Zona Industriala. Traseul de tramvai 5 (Dacia – Podu Ros – Tutora) va fi asigurat cu autobuze. Traseul de tramvai 11 (Dacia – Iorga – Tatarasi) va fi asigurat de autobuze. 

 

Totodata, tramvaiele care circula pe ruta 1 si 2 se suspenda, dar se introduce traseul de autobuz Tatarasi Nord – Baza 3, curse speciale asigurate cu 3 mijloace de transport. De asemenea, ruta de autobuz nr. 19 (Canta – Gara – Podu Ros – Selgros) va fi suplimentata cu doua autobuze.

 

Modificarile raman valabile pe perioada lucrarilor din Nicolae Iorga – Calea Chisinaului – Tatarasi Nord.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Eveniment cu traditie la Teatrul Luceafarul din Iasi! In perioada 11-13 aprilie se va desfasura evenimentul Body Mind Spirit Festival

URMĂTORUL ARTICOL

Film marca British Documentary, marti 25 martie, la Casa de Cultura Mihai Ursachi Iasi – „Ghidul hasidic pentru dragoste, casatorie si gasirea unei sotii”

Ultimele știri de la Actualitate