aeroport_iasi

Atentie! In perioada 1- 26 octombrie 2013, vor avea loc mici modificari in programul rutelor de zbor la companiile care opereaza la Aeroportul Iasi. Vezi detalii

In perioada 1- 26 octombrie 2013, vor avea loc mici modificari in programul rutelor de zbor la companiile care opereaza pe aerogara ieseana.
In perioada 1- 26 octombrie 2013, vor avea loc mici modificari in programul rutelor de zbor la companiile care opereaza pe aerogara ieseana.

 In acest interval de timp, de exemplu, compania TAROM va opera cursa Iasi – Roma si retur in zilele de luni (plecare ora 9.30) si sosire pe aerogara ieseana in aceeasi zi la ora 21.05. Cursa spre Roma va mai fi operata si in zilele de miercuri, vineri si duminica. Cursa Iasi – Torino si retur va fi operata in zilele de marti, joi si sambata. Plecarea de la Iasi va avea loc la ora 12.55, iar sosirea pe aerogara va fi la ora 19.05. Cursa Iasi – Bologna si retur este programata in acest interval de timp in zilele de marti, joi si sambata cu plecare la ora 6.50 si sosire in Capitala Moldovei la ora 12.10. Cursa Iasi – Londra (aeroportul Luton) si retur va fi operata in zilele de marti, miercuri, sambata si duminica. Marti si sambata va fi decolarea de la Iasi la ora 19.50, iar sosirea aeronavei din Londra va avea loc miercuri si sambata de la ora 13.35. De precizat ca ruta Iasi – Londra a suferit o modificare in urma cu cateva saptamani, dupa ce avioanele au fost redirectionate catre aeroportul Luton, aflat la 50 kilometri de capitala Marii Britanii. Pana la acel moment, aeronavele TAROM aterizau pe aeroportul Heathrow, cel mai mare din Marea Britanie. Cursa Iasi – Viena si retur a fost programata in acest interval de timp cu o frecventa a zborurilor de luni pana vineri, dar si duminica. Sosirea avioanelor Austrian Airlines de la Viena va avea loc la ora 15.25, in timp ce plecarea de la Iasi va avea loc la ora 15.55. Ramane constanta ruta Iasi – Bucuresti si retur. De luni pana vineri, TAROM va opera patru curse dus-intors pe zi, iar sambata si duminica, frecventa zborurilor va fi de trei curse tur-retur pe zi. In perioada 27 octombrie – decembrie 2013 va fi programat un nou orar de zbor la Aeroportul International Iasi.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Politistii ieseni au intervenit in zona Tigarete, acolo unde un pieton a fost accidentat de un autoturism

URMĂTORUL ARTICOL

Astazi (28.09.2013), de la ora 11:00, CSMS Iasi – Unirea Slobozia, in etapa a V-a a Ligii a II-a de fotbal. Partida va fi transmisa in direct pe TVR 3

Ultimele știri de la Actualitate