Atentie! Institutul Regional de Oncologie Iasi a scos la concurs 38 de noi locuri de munca. Vezi detalii despre ce trebuie sa contina dosarul de participare, proba scrisa si interviul

 

 

 

 

 

Institutul Regional de Oncologie Iasi a scos la concurs noi locuri de munca pentru a-si completa personalul insuficient. Cei interesati au la dispozitie 38 de posturi pentru care pot opta.

Este vorba despre 23 de posturi de infirmieri, fara conditii de vechime, avand cursuri profesionale de pregatire pentru ocupatia de infirmier si 15 posturi de brancardieri, tot fara nicio limita legata de vechimea in munca. In ceea ce priveste posturile de infirmieri, in sectia de Chirurgie Oncologica I si II sunt disponibile 5 locuri, in sectia de Oncologie Medicala 6 locuri, in sectia de Hematologie un post, in sectia de Ingrijiri Paliative un post, iar la Anestezie si Terapie Intensiva, 9 locuri de infirmier. 

 

Dosarele de participare la concurs se pot depunde la Biroul Resurse Umane, din cadrul Institutului de Oncologie pana la data de 7 februarie. Proba scrisa si interviul vor avea loc pe 10 martie. De la dosarul candidatilor nu trebuie sa lipseasca copia dupa diploma eliberata ca urmare a efectuarii cursului de calificare in meseria de infirmier, acreditat de Ordinul Asistentilor Medicali Iasi sau de Ministerul Sanatatii. Acest concurs vine ca o gura de oxigen pentru personalul auxiliar care isi desfasoara activitatea in spital. Pacientii din intreaga regiune a Moldovei, care ajung la Institutul de Oncologie, au nevoie si de infirmieri si brancardieri. Numarul mic de angajati era o problema care astepta aprobarea deblocarii de posturi de catre ministrul Sanatatii. In prima etapa s-au scos la concurs 62 de posturi pentru asistenti medicali. In aceasta perioada este fixata inscrierea candidatilor pentru personalul auxiliar si urmeaza competitia pentru medici si personal administrativ.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Incepand cu 6 februarie 2014 Directia Locala de Evidenta a Populatiei Iasi va desfasura editia a III-a a Campaniei „Prioritate la identitate!” Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Unitatile de invatamant vor ramane inchise, miercuri 29 ianuarie, in Buzau, Calarasi, Constanta, Ialomita, Prahova, iar joi 30 ianuarie, numai in Vrancea. Si Universitatea Bucuresti isi va suspenda cursurile miercuri si joi (28-29 ianaurie 2014)

Ultimele știri de la Actualitate