ULTIMĂ ORĂ:

Atentie! Locuitorii din Hlincea si Ciurea, judetul Iasi, nu vor avea apa miercuri, 14 mai, pana la ota 17

Atentie! Locuitorii din Hlincea si Ciurea, judetul Iasi, nu vor avea apa miercuri, 14 mai, pana la ota 17
Citit : 9 views Comentariu

 

 

 

În scopul montarii unui grup de pompare la rezervorul de apa din Hlincea, miercuri 14 mai, în intervalul orar estimat 09.00-17.00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii din Hlincea, Ciurea.

Totodata, continua si lucrarile de igienizare a rezervoarelor de apa, motiv pentru care furnizarea apei potabile va fi intrerupta dupa cum urmeaza: miercuri 14 mai, în intervalul orar 07.00 – 20.00, catre utilizatorii din comuna Fântânele, în vederea igienizarii rezervorului si a retelelor de distributie din aceasta localitate; de miercuri 14 mai, ora 09.00, pâna vineri 16 mai, ora estimata 08.00, catre utilizatorii din localitatile Alexesti si Ipatele.

 

„Lucrarile se desfasoara în cadrul programului anual de igienizare a rezervoarelor de apa. În vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi roaga consumatorii afectati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de întrerupere. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la numarul de telefon 0232.969”, precizeaza reprezentantii ApaVital Iasi.

 

bzi.ro