ULTIMĂ ORĂ:

Atentie! Metoda „tuica” cel mai nou mijloc de a insela oamenii din mediul rural

Atentie! Metoda „tuica” cel mai nou mijloc de a insela oamenii din mediul rural
Citit : 8 views Comentariu

Cel mai recent caz de acest gen a avut loc acum cateva zile, când doi bătrâni din Gherla au rămas fără economiile pe care le făceau de ani buni. 

 

 

Trei răufăcători s-au prezentat la uşa unei familii de bătrâni şi au întrebat dacă pot să cumpere ţuică. Bătrânul le-a spus că nu se ocupă cu aşa ceva, dar s-a oferit să le vândă 2 litri de băutură din producţia proprie. Doi dintre „cumpărători” au coborât în beci cu bătrânul, iar al treilea, profitând de neatenţia femeii, care întindea rufe pe sârmă, a pătruns în locuinţă şi a furat din dulap 12.000 de lei. 

 

Cei trei s-au scuzat că nu au bani româneşti în portofele şi i-au spus bătrânului că se duc până la maşină şi apoi se întorc pentru a cumpăra ţuică. Când au văzut că tinerii nu s-au mai întors, bătrânii au intrat în locuinţă şi au observat că hainele erau împrăştiate şi banii le fuseseră furaţi. 

 

Poliţiştii din Gherla îi caută acum pe cei trei răufăcători. Potrivit dejeanul.ro, oamenii legii au reuşit să afle că tinerii au folosit o maşină cu numere de Dolj. 

 

yahoo.com