Atentie! Metoda „tuica” cel mai nou mijloc de a insela oamenii din mediul rural

Cel mai recent caz de acest gen a avut loc acum cateva zile, când doi bătrâni din Gherla au rămas fără economiile pe care le făceau de ani buni. 

 

 

Trei răufăcători s-au prezentat la uşa unei familii de bătrâni şi au întrebat dacă pot să cumpere ţuică. Bătrânul le-a spus că nu se ocupă cu aşa ceva, dar s-a oferit să le vândă 2 litri de băutură din producţia proprie. Doi dintre „cumpărători” au coborât în beci cu bătrânul, iar al treilea, profitând de neatenţia femeii, care întindea rufe pe sârmă, a pătruns în locuinţă şi a furat din dulap 12.000 de lei. 

 

Cei trei s-au scuzat că nu au bani româneşti în portofele şi i-au spus bătrânului că se duc până la maşină şi apoi se întorc pentru a cumpăra ţuică. Când au văzut că tinerii nu s-au mai întors, bătrânii au intrat în locuinţă şi au observat că hainele erau împrăştiate şi banii le fuseseră furaţi. 

 

Poliţiştii din Gherla îi caută acum pe cei trei răufăcători. Potrivit dejeanul.ro, oamenii legii au reuşit să afle că tinerii au folosit o maşină cu numere de Dolj. 

 

yahoo.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Victorie pentru Horia Tecau in competitia ATP de la Casablanca

URMĂTORUL ARTICOL

Tragedie in Valcea! In urma unui accident cutremurator produs duminica 11 aprilie 2014 pe DN 7D in comuna Boisoara un barbat a murit pe loc

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in