Atentie! Municipalitatea ieseana va pune la dispozitia asociatiilor de proprietari si locatari un centru de consiliere pentru administratori, presedinti si proprietari

 

 

 

Municipalitatea va pune la dispozitia asociatiilor de proprietari si locatari un centru de consiliere pentru administratorii, presedintii si proprietarii care au nelamuriri legate de activitatea de administratie a locuintelor.

Viitorul centru de consiliere a asociatiilor de proprietari, care va fi inaugurat in cursul lunii mai 2014, isi va desfasura activitatea in interiorul Punctului Termic 9 Cantemir. Aici vor fi dezbatute subiecte de interes pentru asociatiile de proprietari si vor fi organizate reuniuni tematice de informare a reprezentantilor asociatiilor. 

 

„Aceste reuniuni de informare vor fi tinute alternativ, in functie de specializare, de Primaria Municipiului Iasi, Operatorul de Termoficare, ANRSC, firmele de repartitoare de costuri si firmele de administrare imobile. Reprezentantii Comitetului Operational pentru Serviciul Public de Termoficare vor pune la dispozitia centrului materiale, documente si instrumente utile in actiunile de sprijinire a iesenilor care locuiesc la bloc”, precizeaza oficialii Primariei Iasi.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iesenii au lansat o petitie online, prin care cer replantarea acestora de-a lungul Bulevardului Stefan cel Mare

URMĂTORUL ARTICOL

Premiu de 5000 de euro si un stagiu de design pentru studentii care modeleaza casa viitorului. Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in